Waterbeddenservice en professioneel advies - Brok Meubelmontages

Waterbeddenservice en professioneel advies - Brok Meubelmontages

Brok Waterbeddenservice

Een waterbed is een kwetsbaar product dat goede zorg vraagt en verdient. Vaak heeft u veel geld betaald om voor langere tijd zorgeloos te kunnen slapen en te kunnen genieten van uw waterbed.

Onze waterbeddenservice is er op gericht om elke omstandigheid rondom waterbedden snel en duurzaam af te handelen of op te lossen. Of het nu een lekkage of een verhuizing van uw waterbed betreft. Brok Waterbeddenservice is daarvoor de betaalbare specialist.

Voor wie is onze service bedoeld

Wij laten ons inhuren door bedrijven, die ons vervolgens inzetten om klantvragen met betrekking tot waterbedden en de problematiek daar omheen op te lossen.

Dit doen wij sinds enkele jaren met uiterste zorg.

Naast de zakelijke markt willen we juist deze service graag onder de aandacht brengen van de particulier. Vaak kunt u als particulier niet direct terecht bij een slaapkamerzaak voor urgente waterbeddenservice. In dat geval bieden wij de ideale oplossing.

Lekkage en verhuizing

Een plas water onder uw bed! Wat nu?

Het lekraken van een waterbed kan verschillende oorzaken hebben. Vaak is de ernst van de schade aan het watermatras bepalend voor het vervolg. Een inschatting van de schade door ons kan u al snel een goed beeld geven van de mogelijkheden. Reparatie of vervanging.

Wij bieden als waterbeddenspecialist de volgende service:

  • (Ver)plaatsing van waterbedden
  • Verhuizing van waterbedden
  • Waterbed onderdelen en vervanging
  • Stabilisatie van waterbedden
  • Reparatie van waterbed lekkages

Hoe vind ik een goed waterbed

U kunt ons vragen om advies in de aanschaf van een waterbed. Wij kennen alle merken en eigenschappen en kunnen op basis van uw specifieke (woon)situatie een advies uitbrengen en u in contact brengen met een betrouwbare waterbeddenwinkel.

Waterbeddenservice en professioneel advies