Tevreden klanten over onze meubelmontages - Brok Meubelmontages

Tevreden klanten over onze meubelmontages - Brok Meubelmontages

Een zakelijke benadering zonder verrassingen

Trots zijn we op onze referenties. Een aantal klanten heeft zelfs de moeite genomen een korte review te geven op ons werk of over de samenwerking met Brok Meubelmontages. Graag delen we deze met u, zodat u door ons in te schakelen ook een zorgeloze nachtrust beleeft.

Referenties klanten

10-01-2012
Uw kast op maat.nl

 - Eindhoven

Wij waren op zoek naar een bedrijf waar die zowel het transport als de montage van de onze kasten op maat zou verzorgen.

Nadat we met verschillende bedrijven hadden gesproken, is onze keuze op Brok Meubelmontages gevallen. De belangrijkste reden was de flexibiliteit die ze ons bieden. De orders geven we via de mail door en deze worden altijd perfect afgehandeld.

Van onze klanten horen we ook erg positieve geluiden. De medewerkers zijn erg vriendelijk en ze zetten de kasten netjes in elkaar. Kortom echt een aanrader!

Uwkastopmaat.nl

------------------------------------------------------------------------------------

03-12-2010
Slaapkenner Genemuiden - Genemuiden


Sinds wij van start zijn gegaan met onze winkel dit jaar werken wij naar alle tevredenheid met Brok Meubelmontages.

Alle spullen gaan rechtstreeks naar Ommen en van daaruit worden de bedden en kasten zorgvuldig gemonteerd bij onze klanten. Vaak komt het voor dat de klant belt of wij even aan de bezorgdienst  door willen geven dat zij uitstekend werk hebben geleverd.

Hopelijk mogen wij nog lang gebruik maken van de diensten van Brok Meubelmontages.

Henk-Jan van der Kamp en Teun jansen

------------------------------------------------------------------------------------

09-11-2010
Born2sleep Slaapadviseurs - Bilthoven

Al sinds de oprichting, maken wij dankbaar gebruik van Brok Meubelmontages.

Zij nemen ons alle rompslomp uit handen. We hoeven geen goederen meer te ontvangen waardoor we ons volledig kunnen bezighouden met datgene waar wij goed in zijn namelijk, slaapadvies en verkoop.
 
Al onze bestellingen komen bij Brok binnen en worden daar gecontroleerd. Een vrachtbrief komt per fax naar ons toe waarop wij de klanten/orderbon terug faxen. Daarna hebben wij er geen omkijken meer na. Zij plannen en handelen alles af. Ook de service wordt door Brok prima afgehandeld.
 
We kunnen het iedereen aanraden gebruik te maken van Brok Meubelmontages. Immers, geen magazijn meer nodig, geen bestelbus, geen monteurs, geen onderbrekingen tijdens een adviesgesprek met de klant als er weer een vrachtwagen komt lossen, geen planning meer. En ook niet onbelangrijk, geen kosten als er even niets te bezorgen of te plaatsen is.

Regelmatig krijgen wij complimenten van klanten voor de prettige en correcte levering en plaatsing.

Wij hopen nog een heel lange en vruchtbare samenwerking met deze betrouwbare onderneming te mogen hebben.
 
Frans Born

------------------------------------------------------------------------------------

07-11-2010
Johwin slaapcomfort & kastsystemen op maat - Limmen

 
Sinds januari van dit jaar worden onze slaapkamers, boxsprings en kasten gemonteerd door Brok Meubelmontages. Tot heden verloopt dit naar alle tevredenheid.
 
Vooral dat de artikelen rechtstreeks van fabrikant naar Brok Meubelmontages worden verzonden, geeft ons verlichting in tijd, maar vooral ook in ruimte.
 
Zodra de artikelen bij Brok Meubelmontages binnen komen, wordt de vrachtbrief direct naar ons verstuurd. Hierna geven wij de n.a.w. gegevens van de klant door en vrijwel dezelfde dag wordt deze door Brok Meubelmontages gebeld om een afspraak te maken.
 
Ook onze klanten zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de monteurs.

------------------------------------------------------------------------------------

05-11-2010
www.topbedden.nl

Wij hebben voor de diensten van Brok Meubelmontages gekozen,
omdat dit voor ons tijd- en kostenbesparend werkt.

De vooraf gemaakte afspraken worden nagekomen en door hun flexibiliteit en efficiency, kunnen wij onze zeer tevreden klanten snelle levertijden en een uitstekende service bieden.

Marcel Wortelboer


------------------------------------------------------------------------------------

22-10-2010
Het SlaapHuys - Hoorn

Wij maken gebruik van de diensten van Brok meubelmontages te Ommen en hebben hier geen spijt van. Duidelijke communicatie, afspraak is afspraak, goede service, snelle levering en montage. En heel belangrijk, tevreden klanten.

Tevreden klanten over onze meubelmontages