Over ons bedrijf - Brok Meubelmontages

Over ons bedrijf - Brok Meubelmontages

Oprichting

Brok meubelmontages is opgericht halverwege 2007 door eigenaar Steven Brok. Na een periode van ca. 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt kreeg Steven de kans een eigen montagebedrijf te starten.

Dit begon met de toezegging van een aantal grote slaapkamerketens die met Steven een nieuw samenwerkingsverband wilden aangaan.

In het eerste jaar werd Brok Meubelmontages voornamelijk ingehuurd door de vaste partners. Om de activiteiten te kunnen uitbreiden is halverwege 2008 een nieuwe koers ingezet, waarbij ervoor gekozen werd om door overname van het complete bedrijfsonderdeel Meubelmontages van Nieuwhoff, meteen een volwaardige speler te  worden op het gebied van Meubelmontage en Waterbeddenservice.

Deze strategie heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen. Brok meubelmontages is een stabiel bedrijf met 4 eigen bedrijfswagens en een ruim onderkomen op het industrieterrein te Ommen.

Groei

Door slimme inzet van communicatiemiddelen (zoals een nieuwe informatieve website) en directe benadering van prospects heeft Brok Meubelmontages de klantenkring uitgebreid met een aantal gerenommeerde bedrijven. Onder referenties leest u wat ze over ons schrijven.

Met een gezonde gedrevenheid bouwen we elke dag aan onze onderneming. Dat dit alleen lukt met tevreden klanten moge duidelijk zijn! Voor ons telt dan ook uitsluitend de referentie van de klant. Deze moet 100% tevreden zijn.

Over ons bedrijf